Jenny in een notendop

Jenny is getrouwd en samen met haar man zijn zij de ouders van twee prachtige zonen. Voordat Jenny kinderen kreeg, werkte ze in de gehandicaptenzorg. Ook een vakgebied waar je passie voor moet hebben! Maar toen Micha, Jenny’s oudste het levenslicht zag, heeft ze gekozen om thuis te blijven. En met de komst van Dorus was haar keuze om met volle teugen te kunnen genieten van de ontwikkeling van de twee jongens, nog eens extra bevestigd.

Jenny vind het belangrijk dat een kind, een kind mag zijn. Het leven moet een ontdekkingsreis zijn naar wat je wil en kán. Een veilige en fijne omgeving zorgt dat een kind verder kan groeien. Wanneer je blij bent met je zelf en je happy voelt, komt alles (bijna) vanzelf. Maar soms zit het ook voor kinderen weleens tegen in hun prille leventje. Dan hoopt Jenny een steentje bij te kunnen dragen. Ze hoopt dat vanuit bepaalde waarden, veiligheid, rust, vertrouwen en eerlijkheid positieve aandacht uitgaat naar het kind. Daarbij hoopt ze dat ze hem of haar mag helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Opleiding en workshops

Het begon op een gegeven moment ‘te knagen’ aan Jenny. Ze wilde kinderen ook daadwerkelijk (gaan) helpen. In haar zoektocht naar een passende opleiding, stuitte ze op de opleiding kindercoach (BGI & Partners). Vanuit daaruit werkt BASTA! met methodieken zoals kidsskills, NLP, metaforen & lichaamswerk. Een goede basis je kind te helpen in de zoektocht naar zijn of haar mogelijkheden en kwaliteiten.

Maar er is meer. Stilzitten past niet bij Jenny. En in haar verdere zoektocht kwam ze opleidingen en workshops tegen, die ze nu heel goed kan in zetten binnen BASTA! Maar nogmaals Jenny zal nooit stil blijven staan. In de toekomst zal onderstaande lijstje worden aangevuld.

  • Opleiding autisme vriendelijke coach
  • Opleiding activiteitenbegeleiding
  • Opleiding Kindercoach
  • Training ik leer anders
  • Workshop NLP voor kids

Specialisatie autisme

Jenny’s jongste kreeg een diagnose in het autistisch spectrum. Dat gaf haar de trigger om zich allereerst voor haar zoon te gaan verdiepen in autisme & communicatie. De opleiding autisme vriendelijk coach (Auticom) sprak haar enorm aan. Ze kon in deze opleiding haar idealen weer uit halen. Het is ook hier weer belangrijk dat je kind zich kan en mag ontwikkelen vanuit zichzelf in een veilige omgeving. Waarbij optimale zelfstandigheid voor je kind voorop staat.

2